Wednesday, October 14, 2009

14102009

tersedar je lebih kurang kul 12.30 am td tgk ikhwan tgh amik bear dia & bagi kat ummi.pastu dia tido semula...dia cakap "Ummi nah". dia tau ke hari ni bday ummi dia...mungkin dia faham...comel je dia masa bagi tu...thanks syg ummi.





nila waktu aku bangun pagi tadi...

pg td ummi bgn utk wt bfast dia pn bgn tlg sama menyibuk....ayah pun tlg gak.sblm tido ayah dah wish bday kat ummi...thanks...


sampai opis awal hari ni.pg2 lagi kwn2 dah sediakan kek.thanks sumer.sayang korang sumer.nak mintak maaf gak kat korang sumer sebab lama dah kita tak bergebang2 mcm dulu kat opis...lama gak la rasanya.bukan ada pape masalah pun...tp tuan pya diri ni je yg tiba2 diam membisu...

sempat lak suap kek kat kwn2 (pempuan je tau).
dalam hati aku doakan kebahgiaan depa.

mana yg lum kawin,aku doakan cepat kawin.

yg lum ada baby / dah ada pun, bg cepat2 dpt baby.

dan yg tgh pegnent,selamat bersalin nanti.

untuk aku?semoga Allah berikan aku kesihatan yg baik untuk terus beribadah

& taat kepada suami

& aku doa agar dikurniakan cahayamata lagi...

ramai2 aminkan ye...

p/s : gambar nanti la upload k....termalas la plak....byk nak citer tp mata pun berat je.hu3...jamuan raya td makan ns beriani & kari kambing...

2 comments:

MCM said...

Hepi Birtthday....semoga murah rezeki

safina aishah said...

thanks bro.doa sgt2 smoga hr mendatang akan lebih bahagia bersama fmly tersayang especially mr shahril yg kusayang & anak-anak...
anak2???????????he3....